¡Es posa a proba la Super Corona!

¿Bowsette es real? ¿La Super Corona té efecte sobre demés personatges a més de Toadette? ¿Luigi volía convertir-se en princesa?

Després de mesos d’espera i la explosió a les xarxes socials amb el fenòmen de Bowsette, per fi està disponible el nou joc de la franquícia de Super Mario: New Super Mario Bros. U Deluxe, i s’ha posat a proba la joiosa Super Corona per veure si funciona a l’altura de les nostres expectatives.

Segurament alguns estareu molt confosos, ja que no sabreu del que estem parlant, pero a continuació os ho explicarem.

¿Què és New Super Mario Bros. U Deluxe?

New Super Mario Bros. U Deluxe és una adaptació de New Super Mario Bros. U per a Nintendo Switch que inclou la expansió de New Super Luigi U i a Toadette com a personatge jugable.

¿Qui és Bowsette?

Com podem veure al trailer de New Super Mario Bros U. Deluxe, existeix un objecte anomenat Super Crona que permet a Toadette convertir-se en la princesa Peach. Aquest fet va derivar la idea de que demés personatges poguessin transformar-se amb aquest objecte, el que va portar a l’usuari de Twitter ayyk92 a crear aquesta tira còmica (conté spoilers de Super Mario Oddyssey):

El naixement d’aquest personatge va causar un gran enrenou a les xarxes socials, molts usuaris van fer fanarts, còmics, memes i personatges derivats d’aquests com Boosette, sempre hipersexualitzant a aquest personatge. Aquest assumpte es va convertir en una bola de neu que mai es detenia i que es feia cada vegada més gran. En un principi, Nintendo evitaba parlar del tema, pero finalment va fer una declaració al respecte. Desafortunadament, es van negar a fer de Bowsette un personatge oficial.

Sobre la Super Corona

Com diu el títol s’ha posat proba la Super Corona i s’ha comprobat quins efectes té. Desafortunadament, l’únic personatge que pot utilitzar-la es Toadette, aquest objecte no té efecte sobre Mario, Luigi, Toad ni el Caco Gazapo, així que, encara que Bowser fos un personatge jugable, no veuriem a Bowsette en el joc, podem deduir que es per aquesta raó que Nintendo es va negar a fer de Bowsette un personatge oficial.

Imatge original

Una curiositat és que en el joc, a la descripció de la Super Corona podem veure que Luigi volía utilitzar aquest objecte, pero això no evita que la comunitat pugui seguir creant les seves princeses a partir de la Super Corona, el món de Super Mario és un món ple de possibilitats.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>