El conegut videojoc indie UNDERTALE s’expandeix, fins a un univers altern!

Després de la sortida de UNDERTALE per a Nintendo Switch, arriba DELTARUNE per a la consola híbrida!

Nintendo va anunciar al Nintendo Direct del 13 de febrer de 2019 la sortida del capítol 1 de DELTARUNE per a Nintendo Switch. Això va superar les nostres expectatives, ja que sabiem que seria possible que DELTARUNE fos llençat per a Nintendo Switch, pero no ara mateix, ja que tan sols han passat uns mesos desde el seu llençament per a PC.

Aquest capítol està a la Nintendo eShop i es pot descarregar de forma gratuita, no obstant, no es estarà disponible per jugar-lo fins el 28 de febrer i els pròxims capítol seràn de pagament.

Tenim grans expectatives sobre aquesta entrega per a Nintendo Switch. Ens va agradar molt la versió de UNDERTALE per a aquesta consola, i en la nostra opinió, DELTARUNE ha superat a UNDERTALE, així que esperem poder dir el mateix de la versió per a Nintendo Switch.

El joc serà el mateix que a la versió per a PC, l’única diferència es que, al igual que l’anterior entrega, el joc estarà adaptat a la pantalla de la consola amb un bell marc de colors. A la pàgina web oficial de Nintendo podem veure les imatges, però no les mostrarem per evitar fer-vos spoiler i fer malbé la vostra experiencia de joc, el que sí que os deixem es el trailer del joc lliure de spoilers, i si voleu fer una ullada al lloc web oficial de Nintendo, os deixem el link més abaix.

DELTARUNE Chapter 1

4 comments to El conegut videojoc indie UNDERTALE s’expandeix, fins a un univers altern!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>