Your name (君の名は)

Director: Makoto Shinkai

Data d’estrena: 26 d’agost de 2016 (Japó)

Argument

Taki Tachibanan

En Taki i la Mitsuha, dos adolescents, descobreixen un dia que mentre dormen els seus cossos s’intercanvien, i comencen a comunicar-se entre ells per mitjà de notes i els telèfons mòbils. Ella és una estudiant d’un petit poblet que renega de la vida rural i anhela viure a la ciutat; ell, un tímid estudiant de Tòquio amb una feina a temps parcial en un restaurant italià. A mesura que aconsegueixen superar el xoc inicial es va creant entre els dos un lligam que a poc a poc es converteix en alguna cosa més.

Personatges

Taki Tachibana: Un noi d’institut que viu a Tòquio. Passa els dies feliçment amb els seus amics i treballa en un restaurant italià. S’empipa fàcilment però és amable. Vol arribar a ser arquitecte.

Mitsuha Miyamizu

Mitsuha Miyamizu: Una noia d’institut que viu a Itomori. No suporta la seva vida al camp i li agradaria anar a viure a Tòquio. Nos’avé amb el seu pare i ell l’avergonyeix quan la controla. També li fa vergonya fer de sacerdotessa al temple de la família on fa el Sake dels Déus ja que els companys se’n riuen. És la forma d’elaborar Sake més antiga del món. Es mastega l’arròs, s’escup, es deixa fermentar i es converteix en alcohol.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>